cazare in predeal hotel

Wiki Article

hotel porumbita predeal
Prețul afișat la nivelul locației este unul orientativ și poate varia în funcție de opțiunile de cazare alese. Înainte de finalizarea rezervării, vă rugăm să consultati prețul last direct pe platforma de rezervare.

Sau discută direct cu un advisor financiar Edenred pentru a primi mai quick o ofertă personalizată.

Voucherul de vacanță poate fi utilizat numai pentru serviciile Adult malesționate anterior. Astfel, iată ce nu poți plăti cu ajutorul unor vouchere de vacanță 2023:

Aceasta frumoasa pensiune finalizata in anul 2010 si renovata in 2017 este situata in mijlocul naturii, langa Casa Memoriala George Enescu. Va invitam sa va bucurati de peisajele care l-au cucerit si pe George Enescu si care ...

The apartment was wonderful, fantastic area, good facilities incredibly heat and clean. I'd suggest to any individual that wishes to go to Predeal to stay at this locale. It is in shut proximity into the centre of the town and the ski slops.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să encounterți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

We felt incredibly comfortable and welcomed at this hotel. It is extremely thoroughly clean, sophisticated but additionally modern and not at all high priced. I like the ambiance inside hotel rozmarin predeal the foyer, very peaceful and stylish. Owning breakfast there at a fair value can be a good way to begin your working day.

 Ia-ți familia, prietenii și vino la noi! Îți garantăm că vei găsi un loc relaxant cu aer curat, unde vei putea să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Stațiunea Praid este renumită pentru salina cu același nume, un loc destinat tratamentului și prevenirii diferitelor afecțiuni respiratorii. Altus Hotel & SPA este situat la mai puțin de un kilometru distanță de salina și de ștrandul Praid.

The extremely comfortable hotel cabana vanatorilor predeal tarife mattress along with the weather that manufactured our keep greater, and very last although not minimum, the swimming pool, jacuzzi, sauna and breakfast position designed for a stress-free and nice stay

Am ales pentru a doua oară acest apartament frumos, amenajat cozy, foarte curat și confortabil. Am fugit din București de cazare hotel mont blanc predeal caniculă șI'm ales cazarea bestă. Ne-am relaxat pe terasa fantastică şi ne-am bucurat de răcoare, iar view-ul de vis a completat de minune sejurul nostru.

Cum este informat utilizatorul cardului cu privire la momentul încărcării cardului și suma alimentată? Angajatorul poate solicita trimiterea următoarelor apasa aici informații prin email sau SMS pentru a informa utilizatorii cu privire la: valoarea fullă încărcată a voucherelor și soldul cardului după încărcare.

Unitatea detine trei foisoare cu gratar din piatra unde musafirii pot gatii la ceaun, la disc sau frige la gratar, pot organiza petreceri private sau evenimente. Parcarea este privata si este amenajata in incinta pensiunii. Pentru copii exista loc de joaca interior, jucarii, masa de hockey si de tenis, dar si in exterior balansoare si tobogan. Piscina este acoperita, functionala tot timpul hotel predeal revelion anului si are adancime variabila de la 1 m la 2 m, lungime ten m latime 4 m. Sauna poate fi folosita classic (sauna finlandeza) sau pentru intretinere (sauna infrarosu).

Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice on-line, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.

Report this wiki page